Genotropin saka Turki

Produk HGH saka Turki

100% kualitas asli lan safety kanggo kesehatan saka produsen ing rega sing kurang.

Tuku saiki! Sinau luwih lengkap #
free Shipping

100% Keamanan Gratis (4-6 dina) pangiriman internasional.

Menehi Panggilan Kita

9: 00-18: 00 Mon-Sat

+ 66 94 635 76 37

WhatsApp karo kita!

We offer support chatting 24 jam kanggo saben customer

Nampa kertu kredit

100% Garansi Pengembalian, Kejujuran lan Kesetiaan

Apa sampeyan pengin nampa kode promosi lan diskon saben wulan?

Kita janji - ora ana spam ing email, mung gedhe, tawaran nyata!

Indikasi kanggo nggunakake HGH, petunjuk utama 3 saka perawatan dening Human Growth Hormone

Sinau luwih lengkap babagan HGH

Rekomendasi Dosis HGH

Dosis injeksi biasanipun HGH yaiku:

2 IU (0.6 mg) kanggo wanita 25-35 taun bobot saka 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wanita saka umur 35 bobot 50 kg utawa luwih

2 IU (0.6 mg) kanggo wong 25-30 taun bobot 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wong umur 30 tinimbang 80-120 kg

Wektu kanggo injeksi:

Iku luwih apik kanggo nglakokake injeksi ing wayah esuk sadurunge nedha sarapan ing weteng kosong utawa utawa sawise période terakhir jam 2 sawise nedha bengi sadurunge bedtime (Minangka laku nuduhake, misahake dosis saben dina kanggo sawetara bagean menehi asil sing padha minangka injeksi 1 saben dina)

Kursus lengkap bakal rampung ing wulan 6 kanggo ngrampungake asil sampurna awak saka impen sampeyan! Njupuk HGH 6 dina minggu Senin - Sabtu (Pause minggu) 6 sasi dibagi menyang 2 bagean - 3 wulan 6 dina minggu, banjur ngaso 30 dina, banjur maneh 3 wulan 6 dina minggu.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi dokter spesialis endokrinolog.

Cara migunakaké HGH?

Sing kita?

We are agen riset profesional lan distributor produk Human Growth Hormone ing sawetara negara, kalebu Turki. Perusahaan kita minangka perusahaan pisanan ing Turki sing bisa njamin kualitas sing paling efisien lan pengiriman FREE HGH. Kita bisa nyedhiyakake kiriman Express ing sawetara dina kanggo ngendi wae ing Turki lan cepet internasional pengiriman. Produk kita asli, aman, lan efisien uga disetujoni dening FDA (Food & Drug Administration) ing akèh negara. Nomer Registrasi E-Commerce: F0167552340007

Pilihan Pangiriman HGH ing Albania, Turki lan pangiriman internasional

Tetep adoh saka HGH palsu!

Kita ora pengin pelanggan nglampahi dhuwit kanggo perkara sing ora bisa, lan ing skenario cilik sing nyebabake bebaya serius marang kesehatan. Mulane aku ora nyaranake tuku generik Produk HGH. Produk kita ora mung disetujoni dening FDA nanging uga minangka rekombinan Human Growth Hormone sing paling ampuh sing ana ing pasaran, miturut IMS, perusahaan marketing internasional sing diakoni. HGH ngandhut Somatropin, sing minangka bahan kimia sing diasilake kanthi alami ing awak manungsa, kasusun saka urutan asam amino 191. Elingi! ing upaya ngirit ing produk sing dipertanyakan HGH mirah, sampeyan bakal resik nampani counterfeit lan ngrusak kesehatan sampeyan. HGH Turkey Pharmacy tanggung jawab penuh kanggo kualitas produk kita, kita siap nyedhiyani sertifikat kanggo produk kita lan njamin layanan pelanggan sing paling apik.